Besplatna dostava za sve narudžbe u vrijednosti iznad 40 € (301,38 HRK) kupljene u internetskoj trgovini za područje cijele Hrvatske

Pojednostavi svoju rutinu njege kože

Manje je ponekad više

Ne trendi, ne mainstream, samo praksa zdrave kože iznutra prema van.

“Pojednostavni svoju rutinu njege kože” bila je premisa koju sam željela od početka i zbog čega sam krenula ovim putem. Osjećaj se sigurno, a ne zbunjeno. Minimaliziraj korake za maksimalan učinak. Misliš da nije moguće? Moguće je. A reći ću ti i zašto.  Njeguj i brini o svojoj koži iznutra prema van pojednostavljujući korake i rutinu. Manje ćeš vremena provoditi u kupaonici, a rezultat će biti sjajan.

 

Poveži holistički pristup koži s umom i tijelom

Neka tvoja rutina njege kože bude tvoj način življenja. Tvoje misli i osjećaji reflektiraju se na tvojoj koži, stoga neka tvoj pristup bude jednostavna rutina njege kože iznutra prema van. Zauzvrat dobiješ vitalnu i zahvalnu kožu, ali i osjećaj zadovoljstva. Primjeni slow beauty, smiren i promišljen pristup ljepoti. Cilj je da se osjećaš samouvjereno, sigurno i u skladu sa svojom kožom, a ne izgubljeno.

Pažljivo pristupaš svom zdravlju i njezi kože. Živiš svjesno i brineš za svoju dobrobit.  Istražuješ, naučila si čitati etikete na proizvodima (i što ona komplicirana imena znače). Posvećuješ vrijeme holističkom načinu života. Isprobavaš, kupuješ, upijaš tutoriale. Tražiš odgovore, ali umjesto da osjetiš lakoću, preplavljena si i zbunjena. Jednostavno više ne znaš i ne možeš shvatiti što djeluje.

 

Pojednostavi

Umjesto toga, ponekad si iscrpljena, boriš se s kožnim izazovima, osjećaš se zbunjeno i izgubljeno kada se pokušavaš povezati s naučenim sastojcima, djelovanjima, dijetama, načinima prehrane dok pokušavaš sve povezati u smislenu cjelinu. Za tebe. Cjelinu za tebe. Možda je nekome pomoglo sve što si probala. Kod tebe jednostavno ne funkcionira. Pojednostavi.

Umorna si od slušanja što moraš činiti da bi imala zdravu i blistavu kožu. Pojednostavi.

Izbori su beskonačni. Trebaš jasnoću koja funkcionira. Pojednostavni.

Preobrazi svoju rutinu njege kože i stišaj buku masovnih reklama za lijepu i zdravu kožu. Pojednostavi.

Stvori dosljednost u svojoj rutini kako bi postigla rezultate i promijene kroz svoju kožu. Nauči što lijepa i njegovana koža znači za tebe, a ne za društvo.

Ono što ti je potrebno je jasan i jednostavan pristup. Pojednostavi.

Odbaci ono što ne pomaže, poveži se sa sobom pomažući svom umu da se poveže sa tvojom kožom. Primjeni slow beauty pristup. Stvori svoju jednostavnu rutinu koja je potrebna baš tvojoj koži. Primjeni jednostavnost.

Primjeni novi princip u njezi kože, onaj koji s manje koraka pruža maksimalnu efikasnost.

Primjeni jednostavnost. Velik broj primijenjenih proizvoda za njegu kože samo dovode do preranog zamora i starenja kože. Minimaliziraj. Pojednostavi.

Odbaci ono što ne pomaže, poveži se sa sobom pomažući svom umu da se poveže s tvojom kožom. Stvori baš svoju jednostavnu rutinu koja je potrebna baš tvojoj koži. Primjeni novi princip u njezi kože, onaj koji s manje koraka pruža maksimalnu efikasnost. Primjeni jednostavnost.

simplify

 

SIMPLIFY – to make something less complicated (and therefore easier to do or understand)

POJEDNOSTAVITI – učiniti nešto manje kompliciranim (a time i lakšim za napraviti ili razumjeti)