Besplatna dostava za sve narudžbe u vrijednosti iznad 40 € (301,38 HRK) kupljene u internetskoj trgovini za područje cijele Hrvatske

Recenzije

U mom radu svakodnevno se srećem sa divnim ljudima koji moj rad obogaćuju svojim pitanjima, kreativnošću, željom za napretkom, voljom i upornošću. Svakodnevno učim iz njihovih priča i iznimna mi je čast što su baš meni posvetili pažnju i dali povjerenje.

Vi ste ti koji me pokreću i daju mi snagu.

Vi ste rekli…

…i veliko vam hvala na tome

Koristim ovu priliku kako bih u ime društvenog poduzeća SFERA VISIA j.d.o.o., kao voditeljica i tehnolog u proizvodnji prirodnih sapuna, izrazila naše zadovoljstvo suradnjom s Vama.

Obratili srno Vam se za pomoć, savjetovanje i vodstvo pri izradi sigurnosno tehničkog lista za nas novi proizvod -dezinfekcijski tekući sapun, te prijavi istog u registar biocidnih proizvoda. Obavili ste stručan, profesionalan posao u najkraćem mogućem roku na vrlo pristupačan način uz prijateljsku komunikaciju, redovno izvještavanje o napretku i preprekama te uvijek jednostavnim i jasnim uputama za dijelove postupka koje srno trebali odraditi sami.

Posebno nam se svidjela i mnogo nam znaci Vaša pohvala naših proizvoda te zelja da ih predstavite drugima. Uzeći u obzir da ste i sami proizvođač prirodne kozmetike te imate i iskustvo i znanje pohvala koja dolazi od Vas zaista mnogo znaci i na osobno i profesionalno.

lmate vrlo lijep, siguran ali nenametljiv pristup i ljudima s kojima radite i poslu koji obavljate. Hvala Vam na lijepom iskustvu i uspješno obavljenom poslu.

lako još nismo isprobali Vaše proizvode iskoristit ćemo nadolazeće blagdane da to promijenimo. Vesele nas buduće suradnje s Vama.

Jos jednom iskreno hvala i puno uspjeha i svako dobro u daljnjem radu.

Barbara Šajinović

Voditeljica proizvodnje , Sfera Visia j.d.o.o.

Izuzetna mi je čast napisati osvrt za Sandru Rok, uspješnu, neumornu i svestranu mladu ženu, koju sam imala priliku dobro upoznati tijekom gotovo tri godine uspješne poslovne suradnje.

Dinamična i odlučna kakva je, Sandra mi se jednog dana najavila na sastanak. Rekla je da bi  se  ona  “…malo  bavila  kozmetikom, da još nije sigurna, da ne zna od kuda početi…“. Nakon 15 minuta razgovora,  shvatila sam da je predanom  osoba koja točno zna što radi, što želi i kamo ide (možda ne i kojim putem, ali definitivno zna gdje želi biti!). Od toga dana, naša  je suradnja postepeno prerasla u uzajamno poštovanje, a slobodno mogu reći i prijateljstvo (barem  s  moje strane   ). Nikada    nisam srela tako dragu, otvorenu i nesebičnu osobu koja se uvijek spremna  javiti, pomoći, slušati… Nesebično pruža svoje  znanje, savjet i utjehu bez razmišljanja i predrasuda. Nikada nije rekla da ne može, da nema vremena. Nikada nije odustala pred preprekama, niti dozvolila ikome da joj kaže da je nešto nemoguće i da ona to ne može.  Ona je kao ona „tiha voda koja  brege dere“ – i kroz najčvršću stijenu pronađe put.

Drago mi je da je Sandra dio mog života jer samim time on je bogatiji. Uz nju, i ja želim biti bolja, i ja želim biti barem djelić  onakvog duha kakav je ona. I vratiti joj svu pozitivu istom mjerom….

Svjetlana Kovačević Uradin dipl. ing. prehrambene tehnologije

Voditeljica odjela ispitivanja kozmetike, Eurofins Croatiakontrola d.o.o.

Prvi put sam se sa Sandrinim radom susrela prije godinu dana, i potpuno me osvojila, toliko da sam pohađala sve njene radionice.  Nije škrta na informacijama, sve svoje znanje prenijet će nesebično bilo kome. Uvijek vedra i spremna za komunikaciju i rad, svojim veselim duhom u ugodnoj atmosferi  ući polaznike o tajnama proizvodnje krema, balzama, macerata i svojih ostalih proizvoda. Uz nju se može naučiti i puno toga sto bi mnogi drugi zadržali samo za sebe! Proizvodi su joj produkt njene ljubavi prema prirodnim proizvodima i prirodi, proizvode koje sam ja koristila vidi se da su pažljivo rađeni prema svim standardima prirodne kozmetike uz odabir vrhunskih sastojaka, koji se ne mogu naći na drugim policama. Kod mene je bio slučaj da sam išla i na individualno savjetovanje za kožni problem, te mi je svojim čajem, tinkturom i savjetima o prehrani puno pomogla. Od proizvoda me posebno oduševila krema za suhe ruke koju je posebno napravila za mene. I još nešto što bih htjela naglasiti, da ne ispadne da je kreme i balzame tako lako raditi, da je dovoljno otići na jednu radionicu i gle čuda krema kao iz izloga; pokušavala sam raditi kreme po njenim receptima sama doma ali nikad ne ispadaju tako lijepe teksture i onog finog osjećaja na koži kao njene!

Hvala Sandra!

Iva Kožul

Sa Sandrom smo započeli suradnju nedavno, a imamo osjećaj da traje godinama. Razlog je u jednostavnosti komunikacije, proaktivnim prijedlozima i profesionalnom pristupu. Ništa joj nije teško a to pokazuje kakav karakter ima. Sa takvim ljudima je uvijek ugodno i jednostavno raditi.

Vjerujemo u uspješnu i dugoročnu suradnju. Sandra, hvala ti 🙂

Marin i Filip

Salvia d.o.o. Kornati

Za Rock kištrica brand prirodne kozmetike sam apsolutno sigurna da je 100% prirodna i sigurna za kožu, jer je napravljena od najboljih biljnih i eteričnih ulja. Jedina kozmetika koja odgovara mojoj osjetljivoj i zahtjevnoj koži. Vidi se kako je u izradi proizvoda uloženo puno vremena i truda jer je u najslađim bočicama i kutijicama upakirano ono najbolje od prirode, dok kroz brojne radionice i objave vlasnica tvrtke nesebično dijeli svo znanje te otkriva sve tajne najnježnije kozmetike ikad korištene.

Na prvu sam odmah primijetila kako je svaki proizvod napravljen s puno ljubavi i pažnje te definitivno preporučam svima koji imaju osjetljivu kožu i žele biti sigurni da koriste samo najbolje od prirode.

Petra Čičmir-Vestić

Kontakt

Adresa

Velika Mlaka
Ul. Dobriše Cesarića 13

Email

sandra@rockkistrica.hr

Pišite mi